enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

18. ALANYA GÖKBEL YAYLASI YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ FESTİVALİ BAŞLADI

18. ALANYA GÖKBEL YAYLASI YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ FESTİVALİ BAŞLADI
REKLAM ALANI
28.07.2024
0
A+
A-

18. ALANYA GÖKBEL YAYLASI YAĞLI PEHLİVAN GÜREŞLERİ FESTİVALİ BAŞLADI

BHA-ANTALYA

Alanya Belediyesi tarafından bu yıl 18.si düzenlenen geleneksel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivali renkli görüntülerle başladı. Gökbel Yaylasında düzenlenen festivale Kaymakam Ürkmezer, Alanya Belediye Başkanı Osman Tarık Özçelik, İl Jandarma Komutan Yardımcısı Albay Engin Burak Mindivanlı, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Hüseyin Direk, ALTSO Başkanı Eray Erdem, Siyasi Partiler ve vatandaşlar katıldı.

Festivalin ilk gününde festival pazar alanlarında ziyaretlerde bulunan Kaymakam Ürkmezer esnaflarla ve vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti ve çocuklar için hazırlanan atölye çadırlarını inceledi. Daha sonra Başkan Özçeklik ve protokol birlikte Off Road yarışlarına katılan Kaymakam Ürkmezer yarışmacılara başarılar diledi.

Festivalde emeği geçen herkese teşekkür eden Kaymakam Ürkmezer ” Şehrimizin en önemli festivallerinden olan Gökbel Yağlı Pehlivan Güreşleri Festivalinin bu güzel ortamını yaşamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Kültür ve Geleneksel sporumuz güreşin bir araya gelmesi bizler için büyük bir fırsat. Festivali düzenleyen Alanya Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Yarın ki güreşlerde kol bağlayacak olan güreşçilerimize başarılar diliyorum. ” dedi.

Festivalin ilk günü etkinlikleri ünlü sanatçı Kubat konseriyle devam etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi