enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

2023’ün Ödüllerini Toplamaya Devam Edeceğiz – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı

2023’ün Ödüllerini Toplamaya Devam Edeceğiz – Birlik Haber Ajansı- Türkiye’nin Haber Ağı
REKLAM ALANI
19.02.2024
0
A+
A-

TİMBİR Ege Bölge Başkanı Özdemir: 2023’ün Ödüllerini Toplamaya Devam Edeceğiz

Zeynep Sude YEŞİL – Eren TURAN/ANKARA – BHA

Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) ve Birlik Haber Ajansı‘nı (BHA) ziyarette bulunan Serap Ülkü Özdemir’i, İdari ve Dış İlişkiler Müdürü Ali Bulur ile Kurumsal İletişim Müdürü Saime Halaç karşıladı.

 

“2023’ün Ödüllerini Toplamaya Devam Edeceğiz”

TİMBİR ailesinin ‘Yılın Alkışı Hakeden Medya Organizasyonu Ödülü’nün sahibi olması ile gurur duyduğunu dile getiren Özdemir, “Bizim için gurur verici. Sayın başkanımızın öncülüğünde birlik olarak ilk kez aldığımız anlamlı ödüllerden bir tanesi. Eski bir radyocu olarak çok gururlandım, keşke burada olsaydım dedim ama o kadar büyük ve hızlı bir şekilde medya sektörüne haber ajansı olarak giriş yaptığımız için gurur duyuyorum. Daha 2023’ün ödüllerini toplamaya devam edeceğiz” dedi.

 

“Çok Hızlı Yürümeye Başladık”

Bu ödülün Türk İnternet Medya Birliği’ne önemli katkı sağladığını belirten Özdemir, “En önemli nokta, haber zaten sesimiz. Radyo sesimiz, yazılı, görsel, işitsel ve dijital medya olarak baktığımızda hem daha fazla dikkat çekmemiz hem de varlığımızı hissettirmek açısından en önemli ödüllerden bir tanesiydi. Çünkü Türkiye genelinde radyolar çok fazla. Hala yerel, karasal radyolarımız dinleniyor ve bunun yanında da internet radyoculuğu çok farklı. Bizim için; başlangıçta daha bebeğiz ama çok hızlı yürümeye başladık diyorum, bu ödülü almak tanınırlık açısından kazanç getirecektir” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi