enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2682
EURO
37,1568
ALTIN
3.003,62
BIST
8.672,58
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
18°C
Adıyaman
18°C
Parçalı Bulutlu
Salı Açık
20°C
Çarşamba Parçalı Bulutlu
22°C
Perşembe Çok Bulutlu
22°C
Cuma Çok Bulutlu
22°C

4 büyük proje hayata geçirildi

4 büyük proje hayata geçirildi
REKLAM ALANI
21.10.2024
0
A+
A-

YALOVA-BHA

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Parti Meclis Üyesi Ecevit Keleş, Yalova Milletvekili Tahsin Becan, Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Yalova İl Başkanı Erdem Doğancı ve vatandaşların katıldığı törende, Yalova Belediye Başkanı Mehmet Gürel, sosyal belediyecilik projelerinin Yalova’da sosyal dayanışmayı güçlendireceğini ve vatandaşların hayatına değer katacağını belirtti.

Kent Lokantası: Öğrenci ve Emekliye Uygun Fiyatlı Yemek

Açılışı yapılan projelerden biri olan Kent Lokantası, özellikle öğrenciler ve emekliler için uygun fiyatlı yemek hizmeti sunmayı hedefliyor. Günlük 3 çeşit yemek 50 TL’den verilecek ve bu projeyle ekonomik zorluk yaşayan vatandaşlara destek olunacak. Başkan Gürel, bu projeyle seçim döneminde verdikleri sözü tuttuklarını vurguladı.

Yalova Halk Ekmek: 250 Gram Ekmek 8 TL’den Satılıyor

Açılan projeler arasında Yalova Halk Ekmek de yer aldı. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Halk Ekmek Fabrikası ve yerel fırınların desteğiyle başlatılan projede, 250 gramlık ekmek 8 TL’den satılıyor. Başkan Gürel, Halk Ekmek büfelerinin, kent genelinde daha fazla noktaya yayılacağını belirtti.

Hastaneye Ücretsiz Ulaşım: 14 Mahalleden Erişim Sağlanacak

Başkan Gürel, hastaneye ücretsiz ulaşım projesinin de startını verdiklerini açıkladı. Pazartesi gününden itibaren Yalova’da 14 mahalleden hastaneye ücretsiz ulaşım sağlanacak. Gürel, bu hizmetle vatandaşların sağlık hizmetlerine daha kolay ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Çiçek Kafe: Yalova’nın Yeni Sosyal Alanı

Yalova’nın en güzel noktalarından biri olan Çiçek Kafe, resmi açılışını yaptı. Sosyal belediyecilik projelerinden biri olan kafe, uygun fiyatlı çay ve yiyeceklerle Yalovalılara hizmet veriyor. Başkan Gürel, projeyi sosyal dayanışmayı artırmak amacıyla hayata geçirdiklerini belirtti.

CHP’den Destek ve Teşekkür

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, açılışta yaptığı konuşmada, CHP belediyeciliğinin halkçı ve dayanışmacı olduğunu vurgulayarak, Türkiye’nin her yerinde emekliler ve öğrenciler için benzer projelerin hayata geçirildiğini belirtti. Yalova Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışını örnek bir şekilde hayata geçirdiğini ifade eden Zeybek, Başkan Gürel’e ve ekibine teşekkür etti.

Törenlerle Projelerin Açılışı Yapıldı

Açılış töreninde, ilk olarak Kent Lokantası’nın kurdelesi kesildi ve vatandaşlara yemek ikramında bulunuldu. Ardından Yalova Halk Ekmek büfesinin açılışı yapıldı. Heyet daha sonra hastaneye ücretsiz ulaşım projesini başlattı ve son olarak Çiçek Kafe’nin açılışı gerçekleştirildi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek’e, Başkan Gürel tarafından Yalova Kağıdı hediye edildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi