enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0306
EURO
37,8106
ALTIN
2.802,18
BIST
9.774,49
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
30°C
Adıyaman
30°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Az Bulutlu
28°C
Cuma Parçalı Bulutlu
27°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C

5 yıl tahta sandalye kullanacağım

5 yıl tahta sandalye kullanacağım
REKLAM ALANI
28.08.2024
0
A+
A-

Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, deri makam koltuğunu bekleme odasına taşıyıp, halkın kullanıma açarken, kendisine tahta bir sandalye yaptırdı.

featured






Makam koltuğunu halka açan Belediye Başkanı: 5 yıl tahta sandalye kullanacağım

Özel, “Koltuktan değer alan değil, koltuğa değer veren olmalıyız” diyerek, makam koltuğunu gerçek sahibi olan halka verdiklerini söyledi.

Yenişehir, ilginç bir gelişmeyle gündemde.  Daha önce odasının kapısını söken veya Kuran’a el basarak görev yapan belediye başkanları olmuştu ancak deri makam koltuğunu tahta sandalye ile değiştiren ilk kent yöneticisi Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel oldu.

Önceki gün Kanal 16 ekibini makam odasında ağırlayan Yenişehir Belediye Başkanı Ercan Özel, tahta sandalyenin gerekçesini açıkladı. 31 Mart seçimleri öncesi, seçmene verdikleri sözleri yerine getirmeleri gerektiğinin altını çizen Özel, “Bizler koltuktan değer alan değil koltuğa değer veren kent yöneticileri olmalıyız. Bu nedenle göreve seçildikten sonra deri makam koltuğunu, halkın kullanımı için bekleme odasına taşıdım. Çünkü o koltukta oturmayı biz değil, halkımız hak ediyor. Ben de tahta sandalyeye değer katmaya çalışıyorum. 5 yıllık görev dönemimde, hep tahta sandalyeyi kullanacağım” dedi.

Makam koltuğunu halka açan Belediye Başkanı: 5 yıl tahta sandalye kullanacağım


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi