enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okul ziyaretleri

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okul ziyaretleri
REKLAM ALANI
12.01.2024
0
A+
A-

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, il merkezindeki iki okulu ziyaret ederek incelemelerde bulundu, öğretmenlerle görüştü.

featured

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okul ziyaretleri

Servet ARSLAN/AĞRI- BHA

Ağrı İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, il merkezindeki Selahaddin Eyyubi Ortaokulu ve Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret etti.

Kökrek, ilk olarak Selahaddin Eyyubi Ortaokulunu ziyaret ederek bölümleri gezdi, yöneticilerden bilgi aldı. Daha sonra öğretmenlerle bir araya gelen Kökrek, onların istek ve taleplerini dikkatle dinledi, eğitim ortamının iyileştirilmesi için neler yapılabileceğini konuştu.

Kökrek, daha sonra Şinasi Ünsal Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde Hedef LGS-YKS Projesi kapsamında bir toplantı yaptı. Toplantıda öğretmenlerle projenin uygulama süreci ve sonuçları hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Kökrek, buradan okul koridorlarında oluşturulan Arapça ve İngilizce sokakları gezdi.

Bu harika çalışmada emeği geçen okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür eden Kökrek, okulların eğitim kalitesini artırmak için yaptıkları çalışmaları yakından takip ettiklerini söyledi.

Ağrı Milli Eğitim Müdürü Kökrek’ten okul ziyaretleri

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi