enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Ağrı’da özel çocuklara mektup yazan öğrenciye ödül

Ağrı’da özel çocuklara mektup yazan öğrenciye ödül
REKLAM ALANI
06.06.2024
0
A+
A-

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü koordinasyonuyla “10-16 Mayıs Engelliler Haftası” kapsamında düzenlenen “Özel Çocuklara Özel Mektuplar Seçkisi” yarışmasında İlkokul kategorisinde birinci olan Ağrı Merkez Önder Baydar İlkokulu öğrencisi Ada Öykü Akbalık’a ödülü İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek tarafından verildi.

featured






Ağrı’da özel çocuklara mektup yazan öğrenciye ödül

Servet ARSLAN/AĞRI-BHA

İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, törende yaptığı konuşmada, “Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar’a teşekkür ediyorum. Bu tür etkinlikler, engelli kardeşlerimizin toplumda daha iyi anlaşılmasına ve kabul görmesine katkıda bulunuyor. Engellilerimiz de bizim gibi insanlardır ve onların da özel ihtiyaçları vardır. Bu ihtiyaçları karşılamak ve engelli kardeşlerimizi topluma kazandırmak hepimizin görevidir” dedi.

Yarışmada dereceye giren eserlerin, özel eğitim alanına ilişkin farkındalığın artırılması açısından önemli olduğunu belirten Kökrek, bu tür etkinliklerin devam etmesi gerektiğini vurguladı. Törende, İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Kökrek, Ada Öykü Akbalık’a ödülünü takdim etti. Akbalık da yazdığı mektubu okuyarak duygularını paylaştı.

Ağrı’da özel çocuklara mektup yazan öğrenciye ödül


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi