enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1146
EURO
38,0513
ALTIN
2.869,23
BIST
9.905,28
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
24°C
Adıyaman
24°C
Hafif Yağmurlu
Cumartesi Yağmurlu
22°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Açık
29°C

Kepez ailesi bayramlaştı

Kepez ailesi bayramlaştı
REKLAM ALANI
14.06.2024
0
A+
A-

Kepez Belediyesi Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Başkan Mesut Kocagöz’ü vekaleten Kurban Bayramı öncesi belediye personeli ile bayramlaştı.

Kurban Bayramı öncesinde Kepez Belediyesi’nde sıcak bir bayramlaşma töreni düzenlendi. Belediye Başkan Vekili Prof. Dr. Refik Emre Altekin, Başkan Mesut Kocagöz’ü vekaleten belediye personeli ile bayramlaştı. Haftanın son mesai gününde başkanlık makamında gerçekleşen bayramlaşmaya başkan yardımcıları, birim müdürleri, meclis üyeleri ve belediye çalışanları katıldı. Yoğun bir katılımın gerçekleştiği bayramlaşma töreninde belediye personeli ile tek tek tokalaşan Başkan Vekili Altekin, tüm çalışanların aileleriyle birlikte sağlıklı ve huzurlu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulundu. Başkan Vekili Altekin, Kepez Belediyesi’nin başarısında belediye çalışanlarının özverili çalışmalarının büyük rol oynadığını vurguladı.

Altekin, “Kurban Bayramı’nın birlik ve beraberliğimizi pekiştirdiği, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı güçlendirdiği bu güzel günlerde, hep birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi