enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Orman yangınları 3 ilde sürüyor

Orman yangınları 3 ilde sürüyor
REKLAM ALANI
29.06.2024
0
A+
A-

Üç ilde çıkan orman yangınlarına karadan ve havadan müdahale ediliyor, evler ve seralar zarar görüyor, köyler tahliye ediliyor, helikopter ve uçaklarla söndürme çalışmaları devam ediyor.

featured






Orman yangınları 3 ilde sürüyor

Ankara-BHA

Çanakkale’nin Ezine ilçesi, Aydın’ın Kuşadası ilçesi ve İzmir’in Menderes, Selçuk, Tire ve Çeşme ilçelerinde orman yangınları çıktı. Yangınlara havadan ve karadan müdahale ediliyor. Yangınlar sonucunda bazı evler ve seralar zarar gördü; Menderes’in Çamönü Mahallesi’nde tahliye işlemi gerçekleştirildi.

Ezine ilçesinde zirai alanda başlayan yangın sebebiyle iki köy boşaltılıyor. Yeniköy köyünde tarım arazisinde bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı.

Bozcaada’dan görülen duman üzerine Çanakkale Orman Bölge Müdürlüğü ile Ezine ve Geyikli Belediyesi’ne bağlı itfaiye ekipleri bölgeye sevk edildi. Geniş alana yayılan yangın nedeniyle Yeniköy ve Üvecik köylerindeki yazlık konutlar ve ağıllar tedbiren tahliye edilmeye başlandı.

Rüzgarın etkili olduğu bölgede helikopter ve uçaklarla desteklenen söndürme çalışmaları devam ediyor.

Orman yangınları 3 ilde sürüyor


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi