enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalında

Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalında
REKLAM ALANI
06.07.2024
0
A+
A-

Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ederek, kahraman askerlerle bir araya geldi. Vali Vekili Çiftçi, “Allah ayaklarınıza taş değdirmesin” dedi….

featured






Diyarbakır Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ederek, terör ve uyuşturucu operasyonları yürüten kahraman jandarma ve emniyet  güçleriyle bir araya geldi.  Vali Vekili Çiftçi, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

“KAHRAMAN GÜVENLİK GÜÇLERİMİZ”

Vali Vekili Çiftçi, “Bugün Lice kırsalındaki Ziyarettepe Üs Bölgesini ziyaret ettik, yapılan çalışmalar hakkında bilgiler aldık. Mesai mefhumu gözetmeksizin terör ve uyuşturucu operasyonları yürüten güvenlik güçlerini başarılarından dolayı tebrik ediyorum. Diyarbakır genelinde güvenlik güçlerinin terör ve uyuşturucu ile mücadeledeki azimli ve kararlı çalışmaları göğsümüzü kabartıyor. İlimizin ve ülkemizin huzur ve güvenliği için yapılan bu çalışmalar son derece önemlidir. Rabbim kahraman  güvenlik güçlerimizi her türlü tehlikeden korusun. Allah ayaklarınıza taş değdirmesin, sizleri her türlü kötülükten muhafaza eylesin…” diye konuştu.

Vali Vekili Abdullah Çiftçi, Lice kırsalında


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi