enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Göle Belediyesi, başıboş sokak hayvanlarını toplamaya başladı

Göle Belediyesi, başıboş sokak hayvanlarını toplamaya başladı
REKLAM ALANI
18.07.2024
0
A+
A-

Göle Belediyesi, başıboş sokak hayvanlarını toplamaya başladı

ARDAHAN-BHA

İktidar tarafından hazırlanan ve kamuoyunda tartışma yaratan sahipsiz sokak hayvanlarının öldürülmesi tartışması sürerken Göle Belediyesi ilçe genelindeki başıboş sokak hayvanlarını toplayarak kısırlaştırma çalışmasına başladı.

Bir Can Bir Nefes Derneği ve Göle Belediyesi arasında yapılan işbirliği ile Veteriner Hekim Ömürcan Sural’ın koordinasyonunda sokak hayvanlarına yönelik başlatılan kısırlaştırma, aşılama ve rehabilite çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.  

Göle Belediye Başkanı Gökhan budak, ilçedeki sokak hayvanlarına yönelik çalışma hakkında kamuoyuna yaptığı açıklamada, “Seçim döneminde söz verdiğimiz projelerden birini daha hayata geçirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Göle ilçemizde sokak hayvanlarının kısırlaştırılması projemize başlamış bulunmaktayız. Bircan Bir nefes Derneği ile iş birliği içerisinde düzenlemiş olduğumuz bu önemli projeyi belediyemizin veteriner hekimi ve personelleri ile birlikte yürütüyoruz. Projeye “Kısırlaştır, Aşılat, Yeniden Yaşat” sloganıyla başladık ve bu doğrultuda çalışmalarımızı dikkatli ve düzenli bir şekilde sürdürmekteyiz. Sokak hayvanlarının sağlığını ve refahını artırmayı hedeflediğimiz bu projede, kısırlaştırma işlemlerimiz titizlikle devam etmektedir.

Göle Belediyesi olarak, hayvan haklarına ve çevre sağlığına duyduğumuz saygı ve önemi bir kez daha vurgulamak isteriz. Projemizin başarılı bir şekilde ilerlemesi ve ilçemizdeki sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesi için tüm gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi