enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Ardahan esnafı emeklilere indirim kampanyası başlattı

Ardahan esnafı emeklilere indirim kampanyası başlattı
REKLAM ALANI
04.08.2024
0
A+
A-

Ardahan esnafı emeklilere indirim kampanyası başlattı

ARDAHAN-BHA

Ardahan esnafı emeklilere yönelik indirim kampanyası başlattı. Kampanya iş yeri camlarına asılan ilanlarla duyuruldu.

 

Ülkede yaşanan ağır ekonomik kriz ve buna bağlı olarak hayat pahalılığı karşısında aldıkları maaşlar ile geçim sıkıntısı çeken emeklinin imdadına esnaf yetişti.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından 2024 yılının “Emekliler Yılı” ilan edilmesiyle birlikte ayrıcalık sağlayan çalışmalara da hız verildi. Hükümetin pek çok alanda sağladığı indirim ve fırsatlara ek olarak bu kez esnaf da elini taşın altına koydu.

Ardahan esnafı emeklilere indirim kampanyası için harekete geçti. Emekliler Yılı kapsamında Ardahan’da emeklilere pek çok alanda fırsatlar sunuluyor.  Emeklilerin refah seviyesini arttırmak için indirim başlatan Ardahan esnafı, işyerleri camlarına astıkları yazılar ile emeklilerin yapacakları alışverişlerde (yüzde 10 ila yüzde 20) oranlarında indirim uygulamaya başladı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi