enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0708
EURO
38,0689
ALTIN
2.834,44
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Pazar Az Bulutlu
26°C
Pazartesi Az Bulutlu
28°C

Özgür Özel’den Giresun Belediyesi Ziyareti

Özgür Özel’den Giresun Belediyesi Ziyareti
REKLAM ALANI
05.08.2024
0
A+
A-

Özgür Özel’den Giresun Belediyesi Ziyareti

CHP lideri Özgür Özel, geçen dönem Giresun’u kaybettikleri için içlerinin buruk olduğunu söyleyerek Giresun İl Başkanı Dr. Gökhan Şenyürek’in “Kazanmak için ön seçimin olmazsa olmaz olduğunu söyledi, biz de kendisine inandık” dedi

Özgür Özel, ziyareti sırasında yaptığı konuşmasında “ Doğrusu geçen dönem Giresun’u kaybettiğimiz için içimiz buruktu. Kendi hatalarımız yüzünden Giresun’u kaybetmiştik. Şimdi yeniden kazandık” dedi. Özel, seçim öncesinde Giresun il başkanı Dr. Gökhan Şenyürek’in kendisine seçimi kazanmak için ön seçimin olmazsa olmazları olduğunu söylediğini belirterek “ Biz de başkanımıza güvendik” dedi.

Özgür Özel, seçimin kazanılmasında Giresun il başkanı Dr. Gökhan Şenyürek ile il yönetiminin büyük katkıları olduğuğunu da belirtti.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de yaptığı konuşmasında “Seçim öncesinde sizlere söz verdiğimiz gibi hanımefendinin şehrini Giresun’umuzu geri aldık. Belediyemizin duvarına Türk bayrağımız ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini astık. Sizlerin liderliğinde sosyal demokrat belediyecilik bayrağını Giresun’da gururla dalgalandırıyoruz.

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse de yaptığı konuşmasında “Seçim öncesinde sizlere söz verdiğimiz gibi hanımefendinin şehrini Giresun’umuzu geri aldık. Belediyemizin duvarına Türk bayrağımız ile birlikte Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün resmini astık. Sizlerin liderliğinde sosyal demokrat belediyecilik bayrağını Giresun’da gururla dalgalandırıyoruz. Biz de kendisinin yönlendirmesi ile birlikte doğru karar aldık. Siz ön seçimde büyük bir destek aldınız. Doğrudan aday gösterilseydiniz belki yüreği kırılanlar olabilirdi. O süreç sizin tarafınızdan il başkanımız il yönetimimiz tarafından doğru yönlendirildi. Şimdi Giresun’da meslektaşım kadın bir milletvekilimiz var. Belediyemiz var, örgütümüz var. Artık el birliği ile Cumhuriyet Halk Partisi’ni genel seçimlerde de en iyi sonuca taşıyacağız. Zamanında yapıldığı taktirde 3 yıl sonra 3,5 yıl sonra ümit ediyorum, erken bir seçimle önce genel iktidarı alacağız. Sonra 2029 yılında biraz önce dediğim gibi Sakarya’dan Artvin’e kadar bütün bölgeyi hak ettiği gibi al bayrağımızın renklerine boyayacağız ve başarılı olacağız.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi