enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Ankara Kent Konseyi’nden Evren ilçesine davet

Ankara Kent Konseyi’nden Evren ilçesine davet
REKLAM ALANI
14.08.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi’nin (AKK) ilçe ziyaretleri sürüyor… AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal’ın konuğu oldu.

Hirfanlı Barajı’nın sadece ilçe açısından değil Ankara ve bölge için büyük önem taşıdığını belirten AKK Başkanı Yılmaz, “Burada su sporları başta olmak üzere pek çok faaliyet gerçekleşebilir. Hirfanlı Barajı’nın korunması ve daha çok Ankaralının ziyaret etmesi için herkese görev düşüyor. Biz Ankara Kent Konseyi olarak gönüllü ordumuzla sizin projelerinize destek olmak isteriz. Sizi de Ankara Kent Konseyi’nde ağırlayalım ve Evren’i konuşalım, tanıtalım” diye konuştu.

Evren Belediye Başkanı Hüsamettin Ünsal ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Ankara Kent Konseyi’ne gelmekten mutluluk duyacaklarını söyledi. Belediye imkânlarının kısıtlı olması nedeniyle ilçeye değer katacak önemli projeler yapamadıklarını belirterek tüm ilgili kurum ve kuruluşlardan özellikle Hirfanlı Barajı’nın canlandırılması için destek istedi.

Ziyarette AKK Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a, AKK Yürütme Kurulu Üyeleri Ömer Şan, Alper Bilan, Nazmi Şahin ile AKK Yüksek İstişare Kurulu Üyeleri Mustafa Koç ve Orhan Kemal Erkılıç eşlik etti.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi