enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Mamak Belediyesi’nden ebeveynlere “Yetişkin Atölyesi” etkinliği

Mamak Belediyesi’nden ebeveynlere “Yetişkin Atölyesi” etkinliği
REKLAM ALANI
16.08.2024
0
A+
A-

Mamak Belediyesi’nin çocuk gelişimi uzmanı eşliğinde gerçekleştirilen etkinlikte, aileler çocuklarının kreşe uyum süreciyle ilgili bilgi edinme fırsatı buldu.

Çocuk gelişimi uzmanı aileleri bilgilendirdi

Etkinlikte konuşan çocuk gelişimi uzmanı, kreşlerin çocukların okula uyum sağlaması ve sosyalleşmesi açısından büyük önem taşıdığını vurguladı. Aynı zamanda, ebeveynlerin çocuklarından ilk kez ayrılmanın zorluklarıyla nasıl başa çıkabilecekleri hakkında bilgiler verildi. Uzman, ebeveynlerin rollerini, kreşlerin çocuk eğitimindeki önemini ve bu süreçte yaşanabilecek zorluklarla başa çıkma stratejilerini anlattı.

Mamak’ta 50 kreş ve anaokulu hizmette

Mamak’ta kamu ve özel sektörde faaliyet gösteren toplam 50 kreş ve anaokulu bulunuyor. Çocuklar, servislerle evlerinden alınarak güvenli ve eğlenceli bir ortamda eğitim alıyor ve gün sonunda tekrar evlerine bırakılıyor. Mamak’taki kreşler, okul öncesi dönemde çocuklara sıcak ve güvenilir bir ortam sunarak bu geçiş sürecini hem öğretici hem de eğlenceli hale getirmeyi hedefliyor. Bu sayede, hem çocukların hem de ebeveynlerin bu dönemdeki ihtiyaçlarına yanıt veriliyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi