enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı: Yoğun fizik tedaviye başlandı

Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında açıklama yapıldı: Yoğun fizik tedaviye başlandı
REKLAM ALANI
19.08.2024
0
A+
A-

Üçüncü kez beynine pıhtı atması sonucu yoğun bakıma alınan ve ameliyat edilen Kadir İnanır’ın sağlık durumuyla ilgili güncel bilgileri hayat arkadaşı Jülide Kural paylaştı. Kural, İnanır’ın Koç Üniversitesi Hastanesi’nde daha yoğun bir fizik tedavi programına başlayacağını açıkladı.

Son zamanlarda sağlık sorunlarıyla gündemde olan usta oyuncunun tedavi süreci hakkında açıklama yapan Jülide Kural, Instagram üzerinden yaptığı duyuruda, İnanır’ın mevcut durumunu ve tedavi sürecindeki ilerlemeleri aktardı. Kural, hastane tedavi sürecinde olumlu gelişmeler yaşandığını ancak enfeksiyon nedeniyle zorlu dönemlerin de yaşandığını belirtti. İnanır’ın Karadeniz’in enerjisi ve yaşama tutkusu ile bu zorlukları aşmada kararlı olduğunu vurguladı.

24 Mart’tan bu yana süren tedavi süreci, 16 Ağustos itibariyle Koç Üniversitesi Hastanesi’nde devam edecek. Kural, doktorların yönlendirmesiyle daha yoğun bir fizik tedaviye ihtiyaç duyulduğunu ifade etti ve bu değişikliğin iyileşme sürecini hızlandıracağını umduğunu belirtti.

Medya organlarındaki asılsız haberlere karşı uyarıda bulunan Kural, İnanır’ın sağlık durumu hakkında sadece kendisi ve doktorlarının açıklama yapacağını, diğer haberlerin dikkate alınmaması gerektiğini vurguladı. “Kadir İnanır’ın isteği doğrultusunda, sadece doktorlar ve benim dışımda yapılan açıklamalara kulak asmayınız” diyen Kural, İnanır’ın iyileşme sürecine olan inancını ve mücadelesini sürdürme kararlılığını dile getirdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi