enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9816
EURO
38,0004
ALTIN
2.834,08
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Antalya’da Kepez Kültür Festivali rüzgârı

Antalya’da Kepez Kültür Festivali rüzgârı
REKLAM ALANI
27.08.2024
0
A+
A-

Kepez Belediyesi’nin düzenlediği ve 7 Eylül’e kadar devam edecek olan Kültür Festivali, çeşitli yarışmalar, karaoke etkinlikleri ve DJ Batuhan Oksal’ın performansıyla renklendi. Aktiviteyle dolu etkinlikler katılımcılara keyifli anlar yaşattı.

Bir 4 kişi ve yazı görseli olabilir

Kepez Kültür Festivali, dolu dolu etkinliklerle devam ediyor. Kepez Belediyesi’nin 10 Ağustos’ta ünlü sanatçı Kıraç ile kapılarını açtığı festival, her gün Antalyalıları birbirinden özel etkinliklerle buluşturuyor.  Müzik, sinema, çocuk etkinlikleri, bilim, tiyatro ve yöresel etkinlikleri kapsayan geniş bir program sunan Kepez Kültür Festivali, zengin etkinliklerle daha da şenleniyor. Festival, çeşitli yarışmalar, karaoke etkinlikleri ve DJ Batuhan Oksal’ın performansıyla renklendi. Festival ziyaretçileri, yarışmalarla eğlenceyi dorukta yaşadı. Karaoke ile şarkı söyleyerek, yeteneklerini sergilediler. Hem sahneye çıkmanın, hem de sahneye çıkan sevdiklerinin performansını izlemenin keyfini çıkardılar. DJ Batuhan Oksal performansıyla unutamayacakları eğlenceli bir akşam geçirdiler.

Bir 3 kişi, flüt ve yazı görseli olabilir

Kepez Kültür Festivali, Antalyalıları 7 Eylül’e kadar renkli ve keyifli etkinliklerle buluşturmaya devam edecek. Festival boyunca ziyaretçileri Yeşilçam filmleri, çeşitli tiyatro oyunları, çocukları ise Ugly Dolls Çocuk Show, Sosis Balon Show, Çocuk Sineması ve Bilim Şovları bekliyor.

Bir 4 kişi ve kalabalık görseli olabilir

Bir 4 kişi, çocuk ve yazı görseli olabilir

Bir 7 kişi ve yazı görseli olabilir

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi