enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Pedallar, 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu İçin Döndü

Pedallar, 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu İçin Döndü
REKLAM ALANI
02.09.2024
0
A+
A-

MUĞLA-BHA

Pedallar, 30 Ağustos Zafer Bayramı Coşkusu İçin Döndü

Muğla’da 30 Ağustos Zafer Bayramı, renkli ve coşkulu bir etkinlikle kutlandı. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Menteşe Belediyesi ve Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği iş birliğiyle düzenlenen bisiklet turu, adeta bir karnaval havasında geçti. Menteşe sokakları, bisikletlerin ve coşkulu kalabalığın enerjisiyle doldu.

Etkinliğe katılan Menteşe Belediye Başkan Yardımcısı Merve Fidem Barut, bu anlamlı organizasyonda yer almanın mutluluğunu dile getirerek, “30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bisiklet karnavalı ile kutlamak, hem çevre bilincini artırmak hem de toplumun her kesimini bir araya getirmek adına büyük bir fırsat sundu. Menteşe Belediyesi olarak böyle bir etkinliğe paydaş olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Karnaval, sadece bisiklet turu ile sınırlı kalmadı;

Menteşe’nin çeşitli bölgelerinde kurulan stantlarda müzik, dans ve çeşitli gösterilerle bayram coşkusu daha da arttı. Katılımcılar, Türk bayrakları ve 30 Ağustos temalı süslemelerle donattıkları bisikletleriyle tur boyunca zafer coşkusunu yaşattılar. Her yaştan bisiklet severin katıldığı etkinlik, Menteşe’nin tarihi sokaklarında unutulmaz anlara sahne oldu.

Mor Pedal Kadın Bisiklet Derneği de etkinliğe damgasını vurdu.

Dernek üyeleri, özellikle kadınların bisiklet sporuna olan ilgisini artırmak ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla etkinliğin ön saflarında yer aldı. Dernek yetkilileri, bisikletin hem sağlık hem de çevre açısından önemine vurgu yaparak, böylesi anlamlı bir günde bir araya gelmenin kendileri için büyük bir anlam taşıdığını belirtti.

Bisiklet turunun ardından düzenlenen ödül töreninde, en iyi süslenen bisiklet ve en genç katılımcı gibi kategorilerde ödüller dağıtıldı. Etkinlik, Menteşe halkının büyük ilgisini çekerken, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın anlam ve önemini bir kez daha hatırlattı. Bayram coşkusu, pedal çevirerek kutlandı ve Menteşe sokakları bisikletlerle dolup taştı.

S Cemal SÜZEROĞLU

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi