enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Vali ve Kaymakam’a fahri hemşehrilik beratı verildi

Vali ve Kaymakam’a fahri hemşehrilik beratı verildi
REKLAM ALANI
02.09.2024
0
A+
A-

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin’e başarılı çalışmalarından dolayı Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı verildi….

featured






 

Kırıkkale Valisi Mehmet Makas ile Karakeçili Kaymakamı İbrahim Ergin, hem kent için hem de ilçe için çok başarılı çalışmalara imza attı. Vali Makas ve Kaymakam Ergin, özellikle 30. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği’nin eksiksiz ve büyük bir coşkuyla düzenlenmesi için büyük emek harcadı.

“İLÇEMİZ İÇİN ÇOK ÇALIŞTILAR”

Binlerce insanın katılım sağladığı ve büyük bir coşkunun yaşandığı festivalin ardından Karakeçili Belediyesi tarafından meclis kararıyla Vali Makas ve Kaymakam Ergin’e fahri hemşehrilik beratı verildi. Beratları takdim eden Karakeçili Belediye Başkanı Hüseyin Özçelik, “Karakeçili, geçmişiyle gurur duyan, kültürüne sahip çıkan, geleceğine umutla bakan bir ilçedir. O nedenle Valimiz Mehmet Makas, ilçeye ve özellikle de etkinliğe büyük destek verdi. Yine Kaymakamımız İbrahim Ergin de, kısa sürede ilçede güzel işlere imza attı, halk tarafından takdir edildi. 30. Ertuğrul Gazi’yi Anma ve Uluslararası Kültür Şenliği için büyük bir destek ve gayret gösterdi. O nedenle hem valimize hem kaymakamımıza meclis kararıyla fahri hemşehrilik beratı takdim ettik” dedi.

Vali ve Kaymakam’a fahri hemşehrilik beratı verildi


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi