enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Fethiyeli sporcu Başaran Şimşek ve Deniz Gürsoy’dan tarihi başarı

Fethiyeli sporcu Başaran Şimşek ve Deniz Gürsoy’dan tarihi başarı
REKLAM ALANI
03.09.2024
0
A+
A-

Fethiyeli tenisçi Başaran Şimşek ve Süleyman Deniz Gürsoy, Azerbaycan’da düzenlenen Padel Turnuvasında bronz madalya kazandı.

featured






MUĞLA-BHA

Fethiyeli genç tenisçi Başaran Şimşek, Padel Türkiye & Azerbeycan Padel Federasyonu işbirliği çerçevesinde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen Sea Breeze Padel Cup Turnuvası’nda üçüncülük elde etti. 28 ve 30 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşen turnuvada Başaran Şimşek ve partneri Süleyman Deniz Gürsoy büyük bir başarıya imza attı. Türk sporcular Süleyman Deniz Gürsoy ve Başaran Şimşek, üçüncülük maçında Azeri rakiplerini 7-5 ve 6-3’lük setlerle 2-0 mağlup ederek üçüncü oldular.

6 yaşından beri tenis oynayan Başaran Şimşek, yurt içinde katıldığı çeşitli turnuvalarda bir çok defa şampiyonluklar ve dereceler elde etmişti. Milli takıma seçilen Fethiyeli sporcu Başaran Şimşek, Azerbaycan’da ülkemizi başarı ile temsil etti. Yarışmanın sonunda dereceye giren ve ödül alan sporculara diploma ve madalyaları takdim edildi.

Son yıllarda hızla gelişen spor branşları arasında yer alan Padel, ülkemizde de ilgi görmeye başladı. Edinilen bilgiye göre; 2023 yılında Polonya’nın Krakow şehrinde düzenlenen Avrupa Oyunları’nda yer alan Padel’in, 2027 İstanbul Oyunları’nda da yer alması bekleniyor.

 

Fethiyeli sporcu Başaran Şimşek ve Deniz Gürsoy’dan tarihi başarı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi