enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Kepez’in şampiyonları hız kesmiyor

Kepez’in şampiyonları hız kesmiyor
REKLAM ALANI
03.09.2024
0
A+
A-

2. Lig şampiyonu olarak yeni sezonda 1. Lig deneyimi yaşayacak olan Kepez’in hentbolcuları, günde iki kez ağır antrenman yaparak hazırlanıyor.

featured






ANTALYA-BHA

Kepez Belediyespor Kulübü Kadın Hentbol Takımı, her gün 06.30’da kondisyon ve dayanıklılık antrenmanları, öğleden sonra ise salonda teknik ve taktik antrenmanı yaparak sezona hazırlanıyor. Geçen sezon namağlup olduğu 2. Lig’de şampiyonluk kupası kaldıran Kepez’in kızları, yeni sezonda ilk kez 1. Lig deneyimi yaşayacak. Kendilerinden yaşça büyük ve deneyimli takımlara karşı mücadele edecek olan Kepezliler, disiplinli çalışmayı elden bırakmıyor.

Rekorlar kırıyorlar

Türkiye Hentbol Federasyonu heyetinin 2010 milli takımına 14 oyuncusunu seçerek bir rekora daha imza atan Kepez Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, yüksek motivasyonlarıyla hemen her sezon yeni bir rekor kırıyor. Takımıda 2009 doğumlu 4 ve 2010 doğumlu 6 oyuncu yer aldığını açıklayan antrenör Sertan Sarpaş, “Altyapıdan itibaren birbirlerinden hiç ayrılmayan bu takımın daha birçok kupayı kulüp müzesine kazandıracağına inanıyorum. Hedefimiz süper ligde yer almak” dedi.

Kepez’in şampiyonları hız kesmiyor


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi