enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Golbol Kadın Milli Takımı Paris’te Güney Kore’yi yenerek yarı finale çıktı

Golbol Kadın Milli Takımı Paris’te Güney Kore’yi yenerek yarı finale çıktı
REKLAM ALANI
04.09.2024
0
A+
A-

Paris 2024 Paralimpik Oyunları’nda mücadele eden Golbol Kadın Milli Takımı, çeyrek finalde karşılaştığı Güney Kore’yi 6-3 mağlup ederek adını yarı finale yazdırdı. Maç boyunca üstün bir performans sergileyen Ay-yıldızlı ekip, rakibini etkili bir oyunla geçerek finale bir adım daha yaklaştı.

Milli takım, yarı finalde güçlü rakibi Brezilya ile karşılaşacak. Bu kritik mücadele, yarın akşam saat 20.45’te oynanacak. Golbol Kadın Milli Takımı, finale yükselmek ve Paris 2024’te şampiyonluk hedefini gerçekleştirmek için sahaya çıkacak.

Turnuvaya A Grubu’nda başlayan milliler, ilk maçında Brezilya ile 3-3 berabere kalmış, ardından Çin’e 7-5 yenilmişti. Ancak son grup maçında İsrail’i 5-4 mağlup ederek çeyrek finale yükselmeyi başaran takım, Güney Kore galibiyetiyle üst üste ikinci zaferini elde etti ve şampiyonluk yolunda iddiasını sürdürdü.

Son iki Paralimpik Oyunları’nın şampiyonu olan Golbol Kadın Milli Takımı, Paris 2024’te de aynı başarıyı tekrarlamayı hedefliyor. Türkiye finale yükselmek ve madalyayı garantilemek için Paris’teki ilk maçta 3-3 berabere kaldığı Brezilya’yı yenmeye çalışacak.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi