enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0213
EURO
38,0053
ALTIN
2.831,63
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Narin olayında amcayı ele veren ipucu ortaya çıktı

Narin olayında amcayı ele veren ipucu ortaya çıktı
REKLAM ALANI
05.09.2024
0
A+
A-

Diyarbakır’da 21 Ağustos tarihinde kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları sürüyor. Narin’in köy muhtarı da olan amcası olan Salim Güran’ın tutuklanmasına yol açan ipucunun sosyal medya paylaşımına yapılan yorumla ortaya çıktı.

featured






Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde 21 Ağustos’ta kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ı arama çalışmaları çok yönlü sürdürülüyor. Son olarak bir mezarlıkta da, yer altı görüntüleme cihazı ile bir arama yapıldı.

İLK İPUCU

Öte yandan kayıp olan Narin Güran ile ilgili köy muhtarı ve aynı zamanda Narin’in amcası olan Salim Güran tutuklanmıştı. Amca ile ilgili ilk ipucu sosyal medyada bir paylaşıma yapılan yorumla ortaya çıktığı öğrenildi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI ELE VERDİ

Narin’in amcası aynı zamanda köy muhtarı olan Salim Güran sosyal medya platformu Facebook’ta yaptığı paylaşıma M.Ç. adlı bir kullanıcı “Ne yazık ki Narin ya baygın ya da Salim elleriyle boğmuş vaziyette yatıyor ön koltukta ve üstünde koyu kahve renginde bir battaniye vardı” ifadeleri kullanıldı.

TUTUKLANDI

Bunun üzerine Jandarma ekipleri önce M.Ç.’yi ardından Salim Güran gözaltına aldı. Amca Güran ise tutuklandı.

Narin olayında amcayı ele veren ipucu ortaya çıktı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi