enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0625
EURO
38,0418
ALTIN
2.834,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
27°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Numan Kurtulmuş’tan Narin Güran için taziye mesajı

Numan Kurtulmuş’tan Narin Güran için taziye mesajı
REKLAM ALANI
08.09.2024
0
A+
A-

TBMM Başkanı Kurtulmuş, uzun süredir aranan ve bugün cansız bedenine ulaşılan Narin Güran için taziye mesajı yayınladı.

featured






Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’tan bu yana kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni bulunmuştu. TBMM Başkanı Kurtulmuş, Güran için taziye mesajı yayınladı.

TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, sosyal medya hesabından paylaştığı taziye mesajında Narin Güran için duyduğu üzüntüyü dile getirerek, “Narin kızımızdan gelen acı haber hepimizin yüreğini yaktı. Rabbim rahmetiyle kuşatsın. Başımız sağ olsun” ifadelerini kullandı.

Kurtulmuş ayrıca, küçük kızın katillerinin en kısa zamanda adalet önünde hesap vereceğini ve bu sürecin yakından takipçisi olacaklarını belirtti.

Türkiye’yi yasa boğan bu vahşi olayla ilgili adli süreç devam ederken, Narin’in ailesine başsağlığı dilekleri ülkenin dört bir yanından gelmeye devam ediyor.

Numan Kurtulmuş’tan Narin Güran için taziye mesajı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi