enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Türkiye-İzlanda karşılaşıyor! Hedef ilk galibiyet

Türkiye-İzlanda karşılaşıyor! Hedef ilk galibiyet
REKLAM ALANI
09.09.2024
0
A+
A-

BHA SPOR SERVİSİ

A Milli Futbol Takımımız, UEFA Uluslar Ligi’nde ilk galibiyetini almak için bugün İzmir’de İzlanda ile mücadele edecek. Maç, İzmir’in kurtuluş günü olan 9 Eylül’de Gürsel Aksel Stadı’nda saat 21.45’te başlayacak ve Arnavut hakem Enea Jorgji tarafından yönetilecek.

Ay yıldızlı takımda, Galler karşısında kırmızı kart gören Barış Alper bugün sahada yer almayacak. Ancak cezaları biten Merih Demiral bu maçta forma giyebilecek. Galler maçında ikinci yarıda oyuna giren kaptan Hakan Çalhanoğlu’nun bu maçta ilk 11’de başlaması bekleniyor. Ayağında darbe alan Arda Güler’in ise hamle oyuncusu olarak kullanılacağı ve son idmanda takım çalışmasından ayrı koşu yaptığı belirtiliyor.

Montella yönetimindeki A Milli Takım, bu maçla birlikte 15. karşılaşmasına çıkacak. İtalyan teknik adamla geride kalan 14 maçta 6 galibiyet, 5 mağlubiyet ve 3 beraberlik yaşandı. Türkiye ile İzlanda arasında bugüne kadar oynanan 13 maçın 12’si resmi, 1’i ise özel nitelikte. Bu maçlarda Türkiye 2, İzlanda ise 8 galibiyet aldı, 3 maç ise beraberlikle sonuçlandı.

İzmir, A Milli Takım’ı 37. kez ağırlayacak. Bu maçlarda Milliler, 34 kez Atatürk Stadı, 1’er kez Alsancak ve Gürsel Aksel statlarında toplam 14 galibiyet, 12 beraberlik ve 10 yenilgi aldı.

Gruptaki diğer maçta ise Karadağ ile Galler, TSİ 21.45’te karşılaşacak. Türkiye’nin muhtemel 11’i şu şekilde olacak: Mert – Zeki, Çağlar, Abdülkerim, Mert Müldür – Kaan, Okay – Kerem, Hakan, İrfan – Umut.

Maç TV8’den naklen yayınlanacak.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi