enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0128
EURO
38,0032
ALTIN
2.827,75
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Hafif Yağmurlu
23°C
Pazar Az Bulutlu
25°C
Pazartesi Az Bulutlu
27°C

Hatayspor, Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar’ı transfer etti

Hatayspor, Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar’ı transfer etti
REKLAM ALANI
09.09.2024
0
A+
A-

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Beşiktaş’ta forma giyen deneyimli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı.

featured






Trendyol Süper Lig ekiplerinden Hatayspor, Beşiktaş’ta forma giyen deneyimli golcü Vincent Aboubakar ile 1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulüpten yapılan açıklamada, Aboubakar’ın Porto ve Beşiktaş gibi takımlarda önemli başarılara imza attığı, Süper Lig’de 91 maçta 45 gol ve 12 asistle dikkat çektiği belirtildi.

Şu anda Kamerun Milli Takımı ile milli maçlar için kamp yapan Aboubakar, milli takım görevlerini tamamladıktan sonra Mersin’deki Hatayspor kampına katılacak ve takımın çalışmalarına başlayacak. Hatayspor’un, tecrübeli golcüyü transfer ederek hücum hattına önemli bir katkı sağlamayı hedeflediği ifade edildi.

Aboubakar, Beşiktaş’ta geçirdiği 4 sezon boyunca Süper Lig’deki etkileyici performansıyla tanınıyor. Geçen sezon Beşiktaş forması altında 5 gol ve 1 asistle katkı sağladı.

Hatayspor, Beşiktaş’tan Vincent Aboubakar’ı transfer etti


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi