enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0783
EURO
38,0674
ALTIN
2.833,55
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Jahrein, müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alındı

Jahrein, müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alındı
REKLAM ALANI
12.09.2024
0
A+
A-

Sosyal medyada “Jahrein” adıyla bilinen Ahmet Sonuç’un, müstehcen içerikli yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındı.

featured






Antalya Emniyet Müdürlüğü, Twitch yayıncısı “Jahrein” adıyla bilinen Ahmet Sonuç’un, müstehcen içerikli yayınlar yaptığı gerekçesiyle gözaltına alındığını duyurdu.

Yapılan resmi açıklamada, sosyal medya ve bazı basın organlarında yayılan haberler üzerine harekete geçildiği belirtildi.

“Rockerpuck_Evil” ve “Pungent 666” kullanıcı adlarıyla yönettiği bir sohbet odasında genel ahlaka aykırı konuşmalar yaptığı tespit edilen bir başka şahısla birlikte Ahmet Sonuç’un da incelemeye alındığı ifade edildi. Sonuç ve diğer şahıs hakkında Türk Ceza Kanunu’nun 226. maddesi kapsamında müstehcenlik suçundan işlem başlatıldı.

Jahrein’in bir sohbet odasında yaptığı konuşmada sarf ettiği sözler sosyal medyada büyük ses getirmişti. Sosyal medyada Jahrein’in gözaltına alınması da kısa sürede en çok konuşulan konulardan biri haline geldi.

Jahrein, müstehcenlik suçlamasıyla gözaltına alındı


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi