enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1209
EURO
38,1289
ALTIN
2.878,61
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
25°C
Adıyaman
25°C
Parçalı Bulutlu
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
32°C

İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz için memnunum

İyi bir takıma karşı galip geldiğimiz için memnunum
REKLAM ALANI
23.09.2024
0
A+
A-

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Eyüpspor’u 2-1 mağlup etti. Maçın ardından açıklamalarda bulunan teknik direktör Giovanni van Bronckhorst, “İyi bir maç oldu, penaltılarla dolu bir karşılaşmaydı. Maça iyi başladık ve golü bulduk. İki büyük fırsat yakaladık ama ikinci golü atamadık. Rakip penaltı ile eşitliği sağladı, ancak inancımızı koruyarak sürekli denemeye devam ettik ve son dakikada bir penaltı ile galip geldik,” dedi.

Van Bronckhorst, “Bugün iyi bir takıma karşı oynadık. Rakibimiz sezonun ilk mağlubiyetini aldı, bu da onların kalitesini gösteriyor. Üç puan aldığımız için mutluyuz,” ifadelerini kullandı.

Önlerindeki Ajax maçı hakkında da konuşan van Bronckhorst, “Bu maç için üç günümüz var. Ajax güçlü bir takım; oraya kazanma inancıyla gitmemiz gerekiyor. Avrupa’daki ilk maçımızda galip gelmek istiyoruz,” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi