enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0922
EURO
38,1073
ALTIN
2.881,00
BIST
9.900,25
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
27°C
Adıyaman
27°C
Az Bulutlu
Salı Açık
30°C
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Açık
33°C

Fenerbahçe’den Mourinho yalanlaması

Fenerbahçe’den Mourinho yalanlaması
REKLAM ALANI
23.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında Fenerbahçe, Kadıköy’de Galatasaray’a 3-1 kaybettiği maç sonrası yankılar devam ediyor.

Maçın devre arasında Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’un soyunma odasına indiği ve Jose Mourinho ile gerginlik yaşandığı iddiaları gündeme geldi. Ancak Fenerbahçe, bu iddiaları yalanlayan bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe’nin açıklamasında, “Dün akşam oynanan karşılaşmanın devre arasında Başkanımız Ali Koç’un soyunma odasına indiği, gerginlik yaşandığı iddia ve söylemleri doğru değildir. Başkanımız maçın devre arasında yönetim locasından ayrılmamış, soyunma odasıyla da hiçbir iletişimi olmamıştır,” denildi.

Açıklamanın devamında, “Bu yalanı ortaya atanları ve amaçlarını gayet iyi biliyoruz. Bu kişilerin ve maksatlı olarak ortaya attıkları hayal mahsülü iddia ve söylemlerin dikkate alınmamasını önemle rica ediyoruz,” ifadelerine yer verildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi