enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1273
EURO
38,1315
ALTIN
2.914,33
BIST
10.029,73
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Çarşamba Açık
31°C
Perşembe Açık
32°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Açık
32°C

BİYOYATDER kuruldu; Sürdürülebilir tarım ve enerji için yeni adım

BİYOYATDER kuruldu; Sürdürülebilir tarım ve enerji için yeni adım
REKLAM ALANI
24.09.2024
0
A+
A-

Türkiye’de hayvansal ve organik atıkların çevre dostu enerjiye ve organik gübreye dönüştürülmesini teşvik ederek, sürdürülebilir tarım ve enerji çözümlerinin yaygınlaşmasını hedefleyen Biyometanizasyon ve Organik Atık İşleme Tesisleri Yatırımcıları Derneği (BİYOYATDER) kuruldu.

featured






Ankara / BHA

Biyoenerji alanında faaliyet gösteren birçok tüzel ve gerçek kişiyi bünyesinde barındıran BİYOYATDER, Türkiye’nin enerji bağımsızlığı hedeflerine katkıda bulunarak, çevresel ve ekonomik açıdan daha sürdürülebilir bir gelecek inşa etmeyi hedefliyor. Sektördeki gelişmeleri yakından takip eden, üyeleri arasında bilgi paylaşımı ve yenilikçiliği teşvik eden BİYOYATDER, atık yönetimi ve yenilenebilir enerji alanlarında çevreye duyarlı çözümler geliştiren firmaların sesi olarak, döngüsel ekonominin yaygınlaşmasına katkı sağlamayı amaçlıyor.

Dernek ayrıca biyogaz üretimi ve organik gübre sektöründe inovasyonu ve iş birliğini desteklemekte, aynı zamanda sektörel büyümeyi teşvik edecek politikalar üzerinde çalışacak.

Yönetim Kurulu Başkanlığını Cemil Direkçi’nin yaptığı Biyoyatder’in Başkan Yardımcılığını Salih Çaka Bademli, Genel Sekreterliğini ise Ayhan Varol yürütüyor. Dernek Yönetim Kurulu ise Erdem Alcı, Cemil Demirel, Burak Deniz ve Muhiddin Er’den oluşuyor.

 

 

BİYOYATDER kuruldu; Sürdürülebilir tarım ve enerji için yeni adım


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi