enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1224
EURO
38,1296
ALTIN
2.916,86
BIST
9.897,95
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
31°C
Adıyaman
31°C
Açık
Perşembe Açık
32°C
Cuma Açık
33°C
Cumartesi Açık
32°C
Pazar Açık
31°C

Jose Mourinho basın toplantısına katılmama sebebini açıkladı!

Jose Mourinho basın toplantısına katılmama sebebini açıkladı!
REKLAM ALANI
25.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Süper Lig‘in 6. hafta maçında evinde Galatasaray‘a 1-3 kaybeden Fenerbahçe‘de, Jose Mourinho derbinin ardından basın toplantısına katılmamasının nedenini açıkladı. Portekizli teknik adam, basın toplantısına katılmak için 70 dakika beklediğini ve kendisine saygısızlık yapıldığını öne sürdü.

Mourinho açıklamada şu ifadelere yer verdi:

“”Bu sorunun sorulmasına mutlu oldum. 24 yıllık kariyerimde hiçbir zaman basın toplantısından kaçmadım, özellikle mağlubiyetten sonra. Gazetecilerden, sorularından korkmadım. Bu ilk defa da olmuyor. İlk defa olmuyor bu. Alper de biliyor. Ligde oynadığımız ilk maçtan itibaren söyledim. Bir basın toplantısı için 75 dakika beklemenin mantığı yok. Maç biter bitmez rakip hocayı tebrik ettim ve direkt flaş röportaja gittim. Basın toplantısı için 70 dakika gittim. Orada bekledim, girmeyi denedim ama girmeme izin vermediler. Kapıda bekledim.Anlamadığım bir şey. Şunu anlayabiliyorum; deplasman takımı teknik direktörünün önce basın toplantısı yapmasını anlayabiliyorum ama ikimiz de aynı şehrin takımıyız. Belli limitler olması lazım. 70 dakika bekledim ama basın toplantısına giremedim. Deplasman takımı olduğum zaman ilk olarak girerim, Göztepe’de, Rize’de ama 70 dakika bekleyemem. Bir şaka da yapmıştım; cumartesi başladık pazar bitti diye. 23.55’te başladık basın toplantısına, gece bitti. Basın toplantısına girmememin sonuçla alakası yok. Maç biter bitmez flaş röportaja gideceğim, mantığı da bu. Maç bittikten 20 dakika sonra yapılmaz, aniden yapılır. 70 dakika beklemek saygısızlık. Saygısızlık yapılan kişi benim.”

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi