enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,1472
EURO
38,2690
ALTIN
2.934,18
BIST
9.737,63
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
33°C
Adıyaman
33°C
Açık
Cumartesi Açık
31°C
Pazar Az Bulutlu
31°C
Pazartesi Hafif Yağmurlu
24°C
Salı Az Bulutlu
25°C

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden stratejik çalıştay

Gençlik Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nden stratejik çalıştay
REKLAM ALANI
27.09.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Gençlik ve Spor Bakanlığı Gençlik Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Enes Efendioğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Türkiye genelindeki gençlik merkezlerinin yeniden yapılandırılması amacıyla önemli bir çalıştay gerçekleştirdiklerini duyurdu. Ankara Gölbaşı’ndaki Gençlik Konukevi’nde düzenlenen toplantıya, gençlik liderleri, gençlik merkezi müdürleri ve gençlik hizmet müdürlerinden oluşan bir grup katıldı.

Çalıştayda, gençlerin ihtiyaç ve sorunlarına daha etkili yanıt verebilmek için gençlik merkezlerinin stratejik dönüşümüne yönelik projelerin detayları masaya yatırıldı. Gençlik çalışanlarının yetkinlik çerçevesinin belirlenmesi, gençlik merkezleri ve genç ofislerin operasyonel modelinin yeniden düzenlenmesi ile GSB Gençlik Kurumsal Kimlik Yenileme çalışmaları üzerinde duruldu.

Stratejik dönüşüm projesi ile önemli hedefler

Dr. Efendioğlu, projenin uygulama aşamasına kadar devam edecek çalıştay ve görüşmelerin önemine vurgu yaptı. Bu stratejik dönüşüm projesinin, gençlerin sosyal ve kültürel ihtiyaçlarına daha iyi cevap verecek bir yapı oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

Gençlik merkezlerinin, gençlerin potansiyelini en üst düzeye çıkarmak ve onları topluma kazandırmak için kritik bir rol oynadığına dikkat çeken Dr. Enes Efendioğlu, “Gençlerimizin sesini duymak ve onların ihtiyaçlarına yönelik çözümler geliştirmek önceliğimizdir” dedi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi