enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2144
EURO
37,2462
ALTIN
2.991,11
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Cumhurbaşkanı Erdoğan Basketbol Gelişim Merkezi’nin açılışında konuştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan Basketbol Gelişim Merkezi’nin açılışında konuştu
REKLAM ALANI
29.09.2024
0
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul’da Basketbol Gelişim Merkezi’nin açılış töreninde yaptığı konuşmada, üç yıllık yoğun çabaların sonucunda bu önemli tesisin gençlerin ve basketbolseverlerin hizmetine sunulduğunu belirtti.

Cumhurbaşkanı, merkezin Türkiye için büyük bir kazanım olduğunu vurgulayarak, “Bu muazzam eserle İstanbul, tarih, kültür ve sanatın yanı sıra sporun da başkentlerinden biri olacak.” dedi.

Erdoğan, merkezin sadece modern bir spor kompleksi olmanın ötesinde, Türk basketboluna yetenek kazandıracak bir merkez olarak tasarlandığını ifade etti. “Sporcularımız, burada oynayacakları maçlarla tarih yazacak, milletçe hepimizin göğsünü kabartan başarılara imza atacak.” diyerek genç sporculara duyduğu güveni dile getirdi.

Basketbol Gelişim Merkezi’nin hem erkek hem de kadın millî takımları ile altyapı takımlarının yeni yuvası olacağını belirten Cumhurbaşkanı, Türkiye Basketbol Federasyonu’nun da burada hizmet vereceğini açıkladı. Ayrıca, merkezin 8 derslikli ve 200 öğrenci kapasiteli bir basketbol lisesine sahip olduğunu belirterek, “Genç yeteneklerimizi bu lisemizde kapsamlı bir eğitimle yetiştirerek gerçek basketbol yıldızları olmalarını sağlayacağız.” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, tam anlamıyla bir vizyon projesi olarak nitelendirdiği bu merkezin Türk basketboluna büyük katkılar sağlayacağına inandığını belirterek, gençlere bu imkânı en iyi şekilde değerlendirmeleri çağrısında bulundu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi