enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2388
EURO
37,2037
ALTIN
2.989,35
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Her sorunun bir çaresi var

Her sorunun bir çaresi var
REKLAM ALANI
30.09.2024
0
A+
A-

GİRESUN-BHA

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, “Her fırsatta kıymetli hemşerilerimle yan yana, kol kola olmaya, dertleriyle dertlenmeye, sevinçlerini ve üzüntülerini paylaşmaya devam edeceğim” dedi.

Elvan Işık Gezmiş, Meclis tatilini geçirdiği Giresun’da ilçe, köy kent, mahalle, esnaf ziyaretleri yaparak halkla bir araya geldi ve yörelerin sorunlarını dinledi.

Her fırsatta Meclis kürsüsünden ve katıldığı etkinliklerde Giresun’un sorunlarını dile getiren Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, sorunların çözümü için mücadelesini aralıksız sürdüreceğini ifade etti.

Tatilden sonra Meclis’in 1 Ekim’ de açılacağını belirten CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Yeni dönemde de çalışmalarım artan tempo ile sürecek. Giresun’umuzun ekonomik, sosyal, kültürel sorunlarını çözme gayretinde olacağım. Tek amacım şehrimin her alanda gelişip kalkınması, hemşerilerimizin yüzünün gülmesidir” ifadesine yer verdi.

Elvan Işık Gezmiş, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiye teşekkür ederek de “Hemşerilerimden aldığım enerji ile daha da azimle çalışıyorum, iyi ki varsınız, bizler birlik ve beraberlik içinde olduğumuz sürece çözülmeyecek sorun olamaz. Zaten ilk seçimde iktidarız, CHP iktidarında her sorunun bir çaresi var. Birlikte başaracağız” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi