enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2206
EURO
37,1910
ALTIN
2.992,32
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Fenerbahçe Opet, Avrupa’da ilk maçını 29 sayı farkla kazandı

Fenerbahçe Opet, Avrupa’da ilk maçını 29 sayı farkla kazandı
REKLAM ALANI
09.10.2024
0
A+
A-

Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu’nun ilk haftasında, Basketbol FIBA Kadınlar Avrupa Ligi C Grubu’nun ilk haftasında, Fenerbahçe Opet, deplasmanda Fransa temsilcisi Villeneuve d’Ascq LM’yi 81-52 gibi farklı bir skorla mağlup ederek sezona galibiyetle başladı. Son iki yılın Avrupa Ligi şampiyonu olan sarı-lacivertli ekip, yeni sezona güçlü bir performansla adım attı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan Fenerbahçe, ilk çeyreği 25-19 önde tamamladı. İkinci periyotta ise savunmadaki sertliği artıran ekip, rakibine sadece 6 sayı şansı tanıdı ve soyunma odasına 49-25 gibi büyük bir farkla girdi.

Üçüncü çeyrekte de üstünlüğünü sürdüren Fenerbahçe, farkı koruyarak son periyoda 62-42 önde girdi. Maçın son bölümünde de tempoyu düşürmeyen Fenerbahçe Opet, sahadan 81-52 galip ayrılarak Avrupa Ligi’ne iyi bir başlangıç yaptı.

Emma Meesseman 20 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Natasha Howard 18 sayı, Kayla McBride ise 10 sayıyla takımına katkı sağladı. Fenerbahçe’de ayrıca  Williams 9, Badiane 6, Allemand 8, Alperi 6, Sevgi 3, Olcay 1 sayı attı. Villeneuve d’Ascq LM’de ise Leite 14 sayıyla oynadı ancak mağlubiyeti önleyemedi.

Bu sonuçla Fenerbahçe Opet, sezonun ilk maçında güçlü bir galibiyet alarak C Grubu’nda liderlik yarışına iddialı bir şekilde girdi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi