enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2388
EURO
37,2037
ALTIN
2.989,35
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

TİMBİR’den Genel Başkan Nihat Çelik’e ziyaret

TİMBİR’den Genel Başkan Nihat Çelik’e ziyaret
REKLAM ALANI
10.10.2024
0
A+
A-

Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile kurulan Türk İnternet Medya Birliği (TİMBİR) Genel Başkanı Dr. Süleyman Basa ve beraberindeki heyet, Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği (TÜDKİYEB) Genel Başkanı Nihat Çelik’i ziyaret etti.

featured






ANKARA / BHA

Birliğin genel merkezinde gerçekleşen ziyarete Dr. Basa’nın yanı sıra BHA Genel Müdürü Muhammet Kaçar, BHA Genel Yayın Yönetmeni Orhan Kemal Erkılıç da yer aldı. Türkiye’nin hayvan kulak küpesi üretimindeki ilk yerli markası olmayı başaran ve bu alandaki liderliğini, yenilikçi yaklaşımlar ve kalite odaklı hizmet anlayışı ile sürdüren Ayvetsan A.Ş. Kurucularından Sadık Ekinci’nin de yer aldığı görüşmede TİMBİR ve BHA heyeti Türkiye Damızlık Koyun Keçi Yetiştiricileri Merkez Birliği Genel Başkanı Nihat Çelik ile görüş alışverişinde bulundu.

Çelik, birlik hakkında ve yürüttükleri çalışmalarla ilgili heyete bilgi verirken, Türkiye’deki koyun ve keçi popülasyonu ve sektörde yaşanan sorunlar ve çözüm önerilerine değindi.

TİMBİR Genel Başkanı Dr. Basa, ülkede hayvancılık sektörünün sorunları ve çözüm önerilerinin gündemde tutulması konusunda her daim destek olmak istediklerini vurguladı.

TİMBİR’den Genel Başkan Nihat Çelik’e ziyaret


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi