enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2388
EURO
37,2037
ALTIN
2.989,35
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Ankara bir inancın muzaffer oluş anlatısıdır!

Ankara bir inancın muzaffer oluş anlatısıdır!
REKLAM ALANI
13.10.2024
0
A+
A-

ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi Başkanı hazırlanan özel videoda şu ifadeleri kullandı:

“Namazgahtepe’de okunan salalarda, Duatepe’de çarpışan yiğitlikte, Hacıbayram’daki bilgelikte, meclisteki inanmışlıkta, Çankaya’da tecessüm eden akılda, akıp gelen durmak bilmeyen çağlayışta Ankara bir kent değil sadece. Bir fikrin bir iddianın ve bir inancın muzaffer oluşudur Ankara. Ticari hayatı ahlak yasasına göre düzenleyen bir dayanışma örgütünün sorumluluk üstlenerek yönetim görevini yerine getirdiği bir kenttir Ankara. İşte Ankara o sorumluluk anlayışıyla milli mücadeleye ev sahipliği yapmış, karargah olmuş yanı başına kadar gelen düşmanı sath-ı müdafaa anlayışıyla geldikleri gibi geri gönderen Türk milletini yeniden ayağa kaldıran ve yüzyıllar süren gerilemeyi tersine çeviren cesaretin adıdır.”

“Bunu en iyi Yahya Kemal anlatır; Ey Ankara! Şanlı belde kalpak başta tabanca belde. Yedi düvelin bir araya gelip yok etmek istediği bir milletin şahlanış merkezi, yeniden dirilişin kalbi, mazlum milletlerin Başkenti, son kale Ankara. Hezeyan karşısında heyecan, karanlık karşısında aydınlık, esaret karşısında cesaret, zulmün karşısında merhamettir Ankara. Geleceğin işareti ve garantisidir Ankara. Ankara, zengin bir medeniyeti miras alan milletin daha da zenginleşerek geleceğe taşıyacağı mirastır Ankara. Ankara annedir, umuttur, berekettir, huzurdur. Ankara Ümmü dünyadır diyor , hepinizi saygıyla selamlıyorum”

 

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi