enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2445
EURO
37,2068
ALTIN
2.987,83
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Meteorolojiden Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı!

Meteorolojiden Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı!
REKLAM ALANI
14.10.2024
0
A+
A-

Yeni haftaya mevsim normallerinde başlayan sıcaklıklar, Perşembe gününden itibaren düşecek. Özellikle Doğu Karadeniz’de yağışların kuvvetli olması beklendiği için Artvin ve Rize için meteorolojiden uyarı geldi.

featured






ANKARA-BHA

Sinop çevrelerinde sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların beklendiği ifade edildi. Sabah ve gece saatlerinde ise Marmara, İç Ege, Akdeniz’in iç kesimleri, İç Anadolu ve Batı Karadeniz’in iç kısımlarında pus ve sis görüleceği tahmin ediliyor.

Hava sıcaklıklarının, ülkemizin kuzey ve doğu kesimlerinde mevsim normalleri civarında, diğer bölgelerde ise normallerinin 2-4 derece üzerinde seyredeceği bildirildi.

ARTVİN VE RİZE İÇİN SARI KODLU UYARI

Meteoroloji tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, Doğu Karadeniz’deki sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlar nedeniyle Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı yapıldı.

Rüzgarın genellikle güneyli yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor.

Meteorolojiden Artvin ve Rize için sarı kodlu uyarı!


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi