enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2388
EURO
37,2037
ALTIN
2.989,35
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Fotoğrafseverler Amasya’da buluşuyor

Fotoğrafseverler Amasya’da buluşuyor
REKLAM ALANI
15.10.2024
0
A+
A-

Fotoğraf Sanatçısı ve Oyuncu Barış Kerim Cesur, Merzifon Belediyesinin konuğu olarak 17-22 Ekim tarihleri arasında Amasya ve Merzifon’da çeşitli programlara katılacak.

featured






AMASYA-BHA

Fotoğraf Sanatçısı ve Oyuncu Barış Kerim Cesur, Merzifon Belediyesinin konuğu olarak 17-22 Ekim tarihleri arasında Amasya ve Merzifon’da çeşitli programlara katılacak. TFGK Türkiye Fotoğrafçılar ve Gezi Kulübü Kurucusu olan Cesur, etkinlik boyunca Merzifon’un doğal güzelliklerini, tarihi yapıları ve Merzifon halkını fotoğraflayacak.

Sanatçının programı, 17 Ekim’de Merzifon’a gelişiyle başlayacak ve 18 Ekim’den itibaren ilçede ve Amasya’da fotoğraf çekimlerine devam edecek. 20 Ekim Pazar günü ise Belediye binası önünden başlayacak olan Foto Safari etkinliği ile fotoğraf severler Merzifon’u birlikte keşfedecek. Aynı gün Akif Gülle Kültür Merkezi’nde fotoğraf sunumu ve söyleşi-konferans programı gerçekleşecek. Cesur, 22 Ekim’de şehirden ayrılarak etkinliklerini tamamlayacak.

Cesur’un verdiği demeçte, Amasya ve Merzifon’da kaliteli fotoğrafların ortaya çıkacağı eğlenceli ve keyifli bir etkinlik sürecinin olmasını dilediğini belirterek, özellikle genç fotoğraf meraklılarını bu etkinliklere katılmaya davet etti.

Fotoğrafseverler Amasya’da buluşuyor


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi