enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2445
EURO
37,2068
ALTIN
2.987,83
BIST
8.793,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
17°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Mersin’de otoyol jandarması göreve başladı

Mersin’de otoyol jandarması göreve başladı
REKLAM ALANI
16.10.2024
0
A+
A-

Derşah NAR / MERSİN-BHA

Mersin İl Jandarma Komutanlığı bünyesinde kurulan Otoyol Jandarma Komutanlığı, düzenlenen törenle resmen göreve başladı.

Törene Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, protokol üyeleri, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ercan Atasoy ve çok sayıda jandarma personeli katıldı.

Vali Pehlivan ve Tuğgeneral Atasoy, törende yaptıkları konuşmalarda Otoyol Jandarma Komutanlığı’nın önemine dikkat çekti. Ardından İl Müftüsü Aydın Yığman tarafından dualar okundu ve kurban kesimi gerçekleştirildi.

Yeni kurulan Otoyol Jandarma Komutanlığı, Mersin’e bağlı otoyollarda güvenliği sağlayacak. Toplamda 147 kilometrelik Adana-Mersin ve Tarsus-Pozantı otoyol kesimleri komutanlığın sorumluluğuna verildi. Bu bölgelerde 160 personel ve 29 araçla hizmet sunacak olan komutanlık, vatandaşların güven içinde seyahat etmeleri için 7 gün 24 saat görev yapacak.

Mersin Otoyol Jandarma Komutanlığı, otoyollardaki emniyet ve asayişi sağlama görevini üstlenerek, güvenli yolculuklar için hizmet verecek.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi