enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2416
EURO
37,2229
ALTIN
2.989,87
BIST
8.861,19
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
18°C
Adıyaman
18°C
Açık
Cumartesi Parçalı Bulutlu
18°C
Pazar Parçalı Bulutlu
19°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
20°C
Salı Açık
21°C

Elon Musk, Trump’a destek için Philadelphia’da seçim mitingi düzenledi

Elon Musk, Trump’a destek için Philadelphia’da seçim mitingi düzenledi
REKLAM ALANI
18.10.2024
0
A+
A-

Amerikalı iş insanı Elon Musk, Pensilvanya’nın Philadelphia kentinde Cumhuriyetçi başkan adayı Donald Trump’a destek vermek amacıyla bir seçim mitingi gerçekleştirdi. Miting, Philadelphia’daki bir okulun konferans salonunda yapıldı.

featured






ANKARA-BHA

Etkinlikte katılımcılara oy kullanma ve erken oy verme konusunda kayıt yaptırmaları çağrısında bulunan Musk, ABD Anayasası’nın önemine dikkat çekti. “Bu anayasa, kelimenin tam anlamıyla ABD’yi bugünkü haline getiren temel değerler bütünüdür. Buna karşı olan herkes ise ABD karşıtıdır ve onların canı cehenneme,” ifadelerini kullandı.

Musk, katılımcılara ailelerini ve dostlarını oy kullanmaya teşvik etmeleri için de çağrıda bulundu. “Daha önce siyasi olarak aktif değildim ancak şu anda politik olarak aktifim çünkü Amerika’nın geleceğinin ve medeniyetin geleceğinin tehlikede olduğunu düşünüyorum,” dedi.

Miting sonrası katılımcılardan gelen soruları yanıtlayan Musk, etkinliği kendi X sosyal medya platformunda da canlı olarak paylaştı. Daha önce 5 Ekim’de Trump’ın mitingine katılan Musk, Cumhuriyetçi adaya desteğini bu etkinlikle de sürdürmüş oldu.

Elon Musk, Trump’a destek için Philadelphia’da seçim mitingi düzenledi


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi