enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2339
EURO
37,0644
ALTIN
3.013,66
BIST
8.855,36
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
20°C
Adıyaman
20°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
21°C
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Açık
21°C

Giresun’da AK Parti ve CHP arasında gömü polemiği

Giresun’da AK Parti ve CHP arasında gömü polemiği
REKLAM ALANI
22.10.2024
0
A+
A-

AK Parti Giresun Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu’nun Belediye borçları ile ilgili “Gömü mü buldunuz” açıklamasına Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş’tan cevap geldi.

featured






GİRESUN-BHA

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Giresun Merkez İlçe Başkanı Murat Bektaş, Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu’nun geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamaya yanıt verdi.

AK Parti Merkez İlçe Başkanı Ekrem Faruk Civelekoğlu Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse’nin “400 Milyon ödeme yaptık” açıklamasına yönelik olarak “Fuat Köse gömü mü bulmuş?” şeklinde açıklama yapmıştı. Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanı Av. Murat Bektaş’tan Ekrem Faruk Civelekoğlu’nun açıklamalarına cevap geldi.

Murat Bektaş açıklamasında “Belediye Başkanımız Fuat Köse’nin göreve geldiği günden bugüne kadar 177 milyon TL geçmiş dönemden kalan kredi anapara ve faiz ödemesi yapılmıştır. Yine 175 milyon TL geçmiş dönemin çek ödemesi yapılmıştır. Vergi ve SGK borcu ödemeleriyle bu rakam 400 milyon TL’nin de üzerine çıkmaktadır. Bu dönemde kredi çekilmemiştir. Biz gömü bulmadık ama halkın parasının Özel Kalem gibi isimlerle nelere gömüldüğünü bulduk. Belediye Başkanımız tasarruf ederek yoluna devam ediyor. AK Parti döneminin son 3 ayında 25 milyon TL Özel Kalem harcamasını 10 kat azaltan, diğer birimlerde de aynı şekilde tasarruf ederek hem geçmiş dönemin borcunu ödeyen hem de hizmet sunan bir belediye var. Başkanımız, Kent Lokantası, Afet Acil Durum Merkezi gibi yakında faaliyete geçecek hizmetlerin yanında şahısları değil halkımızı önceleyen birçok projeyi hayata geçirmek için gayret gösteriyor. Biz de Belediye Başkanımızın yanındayız” dedi.

Giresun’da AK Parti ve CHP arasında gömü polemiği


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi