enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2530
EURO
36,9971
ALTIN
3.017,64
BIST
8.838,60
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
20°C
Adıyaman
20°C
Açık
Çarşamba Parçalı Bulutlu
21°C
Perşembe Az Bulutlu
21°C
Cuma Açık
22°C
Cumartesi Açık
21°C

Amasya Valisi Önder Bakan’dan Göynücek ilçesine ziyaret

Amasya Valisi Önder Bakan’dan Göynücek ilçesine ziyaret
REKLAM ALANI
23.10.2024
0
A+
A-

Betül YILMAZ/AMASYA-BHA

Amasya Valisi Önder Bakan, ilçe ziyaretleri kapsamında Göynücek ilçesinde çeşitli incelemelerde bulunarak bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

İlk olarak, Amasya ile Göynücek arasında yapımı devam eden 25,5 kilometrelik yol çalışmalarını yerinde inceleyen Vali Bakan, şantiye şefliğinden yol yapımı hakkında detaylı bilgiler aldı. Vali Bakan, çalışmaların hızla tamamlanması için gereken her türlü desteğin verileceğini belirtti.

İlçede gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında, Göynücek Belediye Başkanı Kemal Şahin’e iadeyi ziyarette bulunan Vali Bakan, ilçenin genel durumu ve belediyenin projeleri hakkında bilgi alışverişinde bulundu. Göynücek Kaymakamlığını da ziyaret eden Vali, İlçe Kaymakam Vekili Mustafa Kartal’dan kamu hizmetlerinin işleyişi ve ilçenin kalkınması için yürütülen çalışmalar hakkında kapsamlı bir brifing aldı. Vali Bakan, Göynücek’in gelişimi için çalışmaların aralıksız devam edeceğini vurguladı.

Vali Önder Bakan, Göynücek’te İl Özel İdaresi tarafından yapılan 4 derslikli Göynücek Anaokulunu da ziyaret ederek, burada yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Anaokulundaki incelemelerin ardından ilçedeki esnafları ziyaret eden Vali, vatandaşlarla samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Okul çıkışında karşılaştığı çocuklarla yakından ilgilenen Vali Bakan, çocukların eğitimine verdiği önemi dile getirdi.

Göynücek programı çerçevesinde, Şehit Piyade Er Mehmet Caner Mert’in Göynücek’te yaşayan babası Cemal Mert’i de ziyaret eden Vali Önder Bakan, şehitlerimizin hatıralarının daima gönüllerde yaşayacağını ifade ederek tüm şehitleri rahmet ve minnetle andı.

Vali Bakan’ın Göynücek ziyareti, ilçe halkı tarafından büyük bir memnuniyetle karşılandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi