enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,2835
EURO
37,1602
ALTIN
3.004,31
BIST
8.872,85
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Açık
22°C
Adıyaman
22°C
Açık
Cumartesi Açık
21°C
Pazar Açık
21°C
Pazartesi Açık
22°C
Salı Açık
22°C

Rezilliğin zirvesi: İstanbul’da kırbaç partisi rezaletin böylesini görmediniz

Rezilliğin zirvesi: İstanbul’da kırbaç partisi rezaletin böylesini görmediniz
REKLAM ALANI
25.10.2024
0
A+
A-

İstanbul-BHA

Polisin baskın düzenlediği partide, kafesin içerisine köle gibi bir kadının koyulduğu ve parayla kırbaçlatıldığı tespit edildi.

İstanbul Beyoğlu’nda bulunan bir gece kulübünde düzenlenen partiye polis ekipleri baskın yaptı. Baskın sırasında bir kadının köle gibi kafese konduğu ve para ödeyen müşteriler tarafından kırbaçlandığı tespit edildi. Partiye katılanlar arasında yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu 32 kişi gözaltına alındı.

Partiyi organize eden 9 kişi adliyeye sevk edilirken, 8 şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Baskın sırasında ele geçirilen çok sayıda cinsel içerikli materyale polis tarafından el konuldu.

İstanbul Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri yaptığı çalışmalarda bir internet sitesi aracılığıyla şüpheliler Tolga T.(33) ve Laden S.’nin(29), cinsel içerikli müstehcen partiler düzenlediğini tespit etti. Takibe alınan internet sitesinde parti için 250 lira karşılığında bilet satıldığı belirlendi.

POLİS MÜŞTERİ GİBİ İLETİŞİME GEÇTİ

Ahlak Kumar Büro Amirliği ekipleri site üzerinden müşteri gibi iletişime geçtiği şüphelilerle partinin yapılacağı yeri öğrendi. Savcılıktan alınan arama izinlerinin ardından Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesi, Mis Sokak’ta bulunan bir gece kulübüne akşam saatlerinde baskın yapıldı.

KAFESTE KIRBAÇLAMA, KELEPÇEYLE BAĞLAMA

Polis kamerası tarafından görüntülenen baskın anlarında parti sırasında bir kadının köle olarak boynundaki tasmayla bağlandığı ve demir bir kafesin içine konulduğu ardından da müşteriler tarafından kırbaçlandığı öğrenildi. Ayrıca, kelepçe standına bağlanan bir kişinin, bir kadın tarafından kırbaçlandığı ve bu görüntülerin de kayda alındığı tespit edildi.

8 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Polis partiye katılan aralarında yabancı uyruklu kişilerin de bulunduğu 32 kişiyi gözaltına aldı. Müşteri olarak gece kulübünde bulunan 23 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Partiyi organize eden, ve çalışan 9 şüpheli ise adliyeye sevk edildi.

Şüphelilerden 8’i tutuklanarak cezaevine gönderildi. Serbest bırakılan müşteriler arasında bulunan 4’ü kadın 4’i erkek yabancı uyruklu 8 kişi deport işlemleri için İl Göç İdaresine teslim edildi.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi