enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
35,8830
EURO
37,2894
ALTIN
3.295,17
BIST
9.853,78
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Hafif Yağmurlu
6°C
Adıyaman
6°C
Hafif Yağmurlu
Perşembe Karla Karışık Yağmurlu
3°C
Cuma Parçalı Bulutlu
10°C
Cumartesi Parçalı Bulutlu
8°C
Pazar Karla Karışık Yağmurlu
6°C

Giresun’un o ilçelerinde eğitime kar engeli – Birlik Haber Ajansı

Giresun’un o ilçelerinde eğitime kar engeli – Birlik Haber Ajansı
REKLAM ALANI
05.02.2025
0
A+
A-

GİRESUN-BHA

Meteorolojiden alınan son bilgilere göre, yoğun kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle il merkezi ve bazı ilçelerde eğitim öğretime bir gün süreyle ara verildi. Alınan karar doğrultusunda, öğrenciler ve eğitim personeli için güvenlik önlemleri ön planda tutuldu.

Eğitime 1 gün ara verilen ilçeler

Alucra ve Çamoluk ilçelerinde, kar yağışı ve buzlanma riski nedeniyle tüm eğitim kademelerinde ( okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise) eğitim öğretime 5 Şubat 2025 Çarşamba günü 1 gün süreyle ara verildi. Öğrenciler ve veliler, olumsuz hava koşullarına karşı dikkatli olmaları konusunda uyarıldı.

Köy Okulları ve Taşımalı Eğitime Ara Verilen İlçeler:

Şebinkarahisar ilçesinde, taşımalı eğitim kapsamındaki tüm öğrenciler 5 Şubat 2025 Çarşamba günü izinli sayılacak. İlçe merkezindeki okullarda ise eğitim öğretim normal şekilde devam edecek.

Yağlıdere ilçesine bağlı Sınır Köyü’ndeki Sınır Ahmet Elmalı İlkokulu ve Sınır Şehit Süleyman Kul Ortaokulu’nda eğitim öğretime 1 gün süreyle ara verildi. Ancak Yağlıdere ilçe merkezi ve Üçtepe Beldesi’ndeki okullarda taşımalı eğitim de dahil olmak üzere eğitim öğretim devam edecek.

Yetkililer, kar yağışı ve buzlanma nedeniyle ulaşımda yaşanabilecek aksaklıklara karşı vatandaşları uyardı. Özellikle kırsal bölgelerde yaşayan vatandaşların zorunlu olmadıkça yola çıkmamaları ve tedbirli olmaları tavsiye edildi.

Eğitime verilen ara, meteorolojik koşulların normale dönmesiyle birlikte yeniden değerlendirilecek. Öğrenciler ve veliler, resmi kurumların açıklamalarını takip etmeye devam etmelidir.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi