enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
38,0243
ALTIN
2.831,41
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Parçalı Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Çok Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

AK Parti’de iki İl Başkanı istifasını açıkladı

AK Parti’de iki İl Başkanı istifasını açıkladı
REKLAM ALANI
17.09.2024
0
A+
A-

AK Parti’de iki önemli istifa gerçekleşti. Ağrı İl Başkanı Orhan Güngör ve Çanakkale İl Başkanı Naim Makas, görevlerinden ayrıldıklarını duyurdu.

Ağrı AK Parti İl Başkanı Orhan Güngör, görevinden akşam saatlerinde istifa ettiğini açıkladı. Sosyal medya üzerinden yayımladığı istifa metninde, AK Parti’nin 2023’ü değil, 2053 ve 2071’i hedef olarak belirlediğini belirterek, Türkiye’nin güçlü halini kabullenemeyenlerin iç ve dış düşmanlıklarını sürdürdüğünü ifade etti. Güngör, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın mücadelesinde yalnız bırakılmaması gerektiğini vurguladı ve istifasını bu bağlamda duyurdu. Ayrıca, Cumhurbaşkanı Erdoğan ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek görevinden ayrıldığını belirtti.

Çanakkale AK Parti İl Başkanı Naim Makas da benzer şekilde görevinden ayrıldığını duyurdu. Makas, beş yıl süren görev süresi boyunca AK Parti’nin ilkelerini ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın vizyonunu şehre ve ülkeye taşımak için çalıştığını ifade etti. Makas, görev süresi boyunca yaşadıkları üzüntü ve mutlulukları birlikte yaşadıklarını belirtti. İstifasında, Genel Başkan Erdoğan’ın uygun görmesiyle görevini tamamladığını ve partinin temel değerlerini yaşatmaya gayret ettiğini dile getirdi.

AK Parti 31 Mart seçimlerinde Çanakkale’de üçüncü, Ağrı’da ise ikinci parti olmuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi