enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Almanya’nın Dört Şehrinde 2 ve 3 Euro’ya Döner Satışı Başladı

Almanya’nın Dört Şehrinde 2 ve 3 Euro’ya Döner Satışı Başladı
REKLAM ALANI
09.08.2024
0
A+
A-

Aldi Süd’den “Herkese Döner” Kampanyası: Almanya’nın Dört Şehrinde 2 ve 3 Euro’ya Döner Satışı Başladı

İlhan Kılıç / Düselldorf- BHA

Tam da Türkiye’nin Avrupa Birliği’ne döner için patent başvurusu yaptığı ve Almanya’nın dönerin kendi kültürüne ait olduğunu iddia ettiği bir dönemde, Aldi Süd müşterilerine düşük maliyetli döner sunarak dikkatleri üzerine çekti.

7 Ağustos’ta başlayan bu özel kampanya kapsamında, Aldi Süd “Herkese Döner” adıyla bir roadshow düzenliyor.

Kampanya, Almanya’nın dört büyük şehrini kapsıyor ve şubelerinin önünde gerçekleştiriliyor. Aldi Süd, bu kampanyayla mümkün olduğunca çok kişiye ucuz kebap sunmayı amaçlıyor.

Kampanya kapsamında, etli ve etsiz döner çeşitleri sadece 2 veya 3 Euro’ya satışa sunuluyor. Dönerler, Aldi’nin kendi popüler markalarıyla hazırlanıyor ve bu sayede kalite standartlarından ödün verilmiyor. Kampanyanın bir diğer dikkat çekici yönü ise elde edilen tüm gelirin bölgesel gıda bankalarına bağışlanacak olması.

“Herkese Döner” kampanyası, özellikle Almanya’da birçok vatandaşın talep ettiği kebap tavan fiyatına bir cevap niteliğinde. Aldi Süd, “Herkes için iyi” sloganına uygun olarak, geniş kitlelere erişim sağlayan bu kampanya ile sosyal sorumluluk alanında da fark yaratmayı hedefliyor.

Kampanya süresince Aldi Süd’ün düzenlediği etkinlikler büyük ilgi görüyor ve şubeler önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Aldi Süd, döner satışlarıyla hem kültürel bir tartışmaya dahil oluyor hem de müşterilerine uygun fiyatlı ürünler sunmaya devam ediyor.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi