enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0565
EURO
38,0492
ALTIN
2.827,77
BIST
9.975,61
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Az Bulutlu
28°C
Adıyaman
28°C
Az Bulutlu
Cuma Hafif Yağmurlu
26°C
Cumartesi Az Bulutlu
23°C
Pazar Hafif Yağmurlu
25°C
Pazartesi Parçalı Bulutlu
27°C

Ankara Bilim Üniversitesi’nden yeni destek programları

Ankara Bilim Üniversitesi’nden yeni destek programları
REKLAM ALANI
02.09.2024
0
A+
A-

Ankara Bilim Üniversitesi, öğrencilere yönelik iki yeni destek programını duyurdu. İlk olarak, üniversitenin sunduğu “Genç Araştırmacı Bursu” programı, seçkin akademisyenlerin yürüttüğü projelerde aktif rol alacak öğrencilere fırsatlar sunuyor. Bu burs, genç araştırmacıların akademik kariyerlerine erken adım atmalarını ve bilimsel yetkinliklerini geliştirmelerini amaçlıyor. Bursiyerler, teorik bilgilerini pratik deneyimlerle pekiştirme şansı bulacak ve akademik yolculuklarında önemli avantajlar elde edecek. Ayrıca, burs programı öğrencilere maddi destek de sağlayacak.

featured






Ankara Bilim Üniversitesi’nden yeni destek programları

ANKARA-BHA

Üniversitenin diğer bir destek programı ise “Kesintisiz Burs” uygulaması. Bu burs, ÖSYM yerleştirme puanlarına dayalı olarak sağlanmakta ve lisans eğitiminde 7 yıl, ön lisans eğitiminde 4 yıl, hazırlık eğitiminde ise 2 yıl boyunca geçerlidir. Öğrencilerin ders bırakma gibi durumları olsa bile burslar kesilmeden devam edecek, böylece öğrenciler eğitim süreçlerini maddi kaygılar olmadan sürdürebilecektir. Üniversite, bu finansal destekle öğrencilerin geleceğe emin adımlarla ilerlemelerini sağlamayı hedefliyor.

Ankara Bilim Üniversitesi’nden yeni destek programları


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi