enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
34,0030
EURO
37,8554
ALTIN
2.820,23
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Ankara Büyükşehir Belediyesinden zabıta saldırısı iddiasına yanıt!

Ankara Büyükşehir Belediyesinden zabıta saldırısı iddiasına yanıt!
REKLAM ALANI
06.09.2024
0
A+
A-

Ankara Büyükşehir Belediyesi, sosyal medyada zabıta personeline yönelik çıkan iddialar hakkında açıklama yaptı. Belediyeden yapılan açıklamada, zabıta ekiplerinin iddia edilen şiddet olayıyla hiçbir bağlantısının bulunmadığı vurgulandı.

Sosyal medya platformu X üzerinde yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi olarak, sosyal medyada zabıta personelimize yönelik ortaya atılan iddialarla ilgili net bir duruş sergilemek istiyoruz. Zabıtalarımız, her zaman vatandaşlara hoşgörü, saygı ve güler yüzle hizmet verme ilkesini benimsemektedir ve iddia edilen olayla herhangi bir ilgileri bulunmamaktadır. İlgili vatandaşa ulaşarak sosyal yardım ihtiyacının olup olmadığını değerlendireceğiz ve gerekli desteği sağlayacağız.”

Belediye, vatandaşlarının yanında olduklarını ve ihtiyaç duyulduğunda her türlü yardımı sunmaya devam edeceklerini belirtti.

OLAYIN ARKA PLANI

Dün öğle saatlerinde Çankaya Belediyesi önünde, M.A. adlı bir kişi elindeki kesici aletle kendine zarar vermeye çalışmış ve sokak müzisyenliği yaptığını, Ankara Büyükşehir Belediyesi zabıtalarının kemanını ve telefonunu kırdığını iddia etmişti. Bu iddialar sosyal medyada geniş bir yankı uyandırmış ve tartışmalara neden olmuştu.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi