enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9856
EURO
37,8596
ALTIN
2.822,53
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Ankara Kent Konseyi’nde ANGİKAD ile keyifli Ankara sohbeti

Ankara Kent Konseyi’nde ANGİKAD ile keyifli Ankara sohbeti
REKLAM ALANI
07.08.2024
0
A+
A-

Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) yönetimi, Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’ı genel kurul başarısından dolayı kutlarken, ziyarette keyifli bir Ankara sohbeti yapıldı.

featured






ANKARA-BHA

Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz’a güven tazelediği genel kurulun ardından bir hayırlı olsun ziyareti de Girişimci İş Kadınları Derneği (ANGİKAD) yönetiminden geldi.

Ziyarette TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer’in yanı sıra ANGİKAD Başkanı Gözde Diker, ANGİKAD Başkan Yardımcısı Nuray Demirer, ANGİKAD Genel Sekreteri Dr. Ayşe Kuyrukçu, ANGİKAD Yönetim Kurulu üyeleri Ayfer Aytöre ve Banu Balar ile Züleyha Özcan ile Naz Öztürk de bulundu.

Gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ankara Kent Konseyi (AKK) Başkanı Halil İbrahim Yılmaz, “Böylesine güçlü ve üretken kadınları bir arada ağırlamaktan dolayı çok mutluyuz. Ankara ile ilgili projeleriniz ve girişimci kadınlara yönelik çalışmalarınız için ayrıca teşekkür ederim” dedi.

Keyifli sohbete AKK Yürütme Kurulu üyeleri de katıldı.

Ankara Kent Konseyi’nde ANGİKAD ile keyifli Ankara sohbeti


REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi