enflasyonemeklilikötvdövizakpchpmhp
DOLAR
33,9864
EURO
37,8731
ALTIN
2.820,85
BIST
9.577,46
Adana Adıyaman Afyon Ağrı Aksaray Amasya Ankara Antalya Ardahan Artvin Aydın Balıkesir Bartın Batman Bayburt Bilecik Bingöl Bitlis Bolu Burdur Bursa Çanakkale Çankırı Çorum Denizli Diyarbakır Düzce Edirne Elazığ Erzincan Erzurum Eskişehir Gaziantep Giresun Gümüşhane Hakkari Hatay Iğdır Isparta İstanbul İzmir K.Maraş Karabük Karaman Kars Kastamonu Kayseri Kırıkkale Kırklareli Kırşehir Kilis Kocaeli Konya Kütahya Malatya Manisa Mardin Mersin Muğla Muş Nevşehir Niğde Ordu Osmaniye Rize Sakarya Samsun Siirt Sinop Sivas Şanlıurfa Şırnak Tekirdağ Tokat Trabzon Tunceli Uşak Van Yalova Yozgat Zonguldak
Adıyaman
Parçalı Bulutlu
29°C
Adıyaman
29°C
Parçalı Bulutlu
Salı Az Bulutlu
30°C
Çarşamba Hafif Yağmurlu
29°C
Perşembe Parçalı Bulutlu
27°C
Cuma Az Bulutlu
28°C

Ardahan Üniversitesi “Afet ve İtfaiye Oyunlarında” birinci oldu

Ardahan Üniversitesi “Afet ve İtfaiye Oyunlarında” birinci oldu
REKLAM ALANI
24.05.2024
0
A+
A-

Ardahan Üniversitesi “Afet ve İtfaiye Oyunlarında” birinci oldu

ARDAHAN-BHA

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi (MAKÜ) ve Burdur Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü iş birliğiyle düzenlenen ‘Afet ve İtfaiye Oyunları’, renkli görüntülere sahne oldu. 17 takımın yarıştığı, 186 sporcunun katıldığı ve iki gün boyunca MAKÜ İstiklal Stadı’nda devam eden etkinlik, büyük bir katılım ve coşkuyla tamamlandı.

‘Afet ve İtfaiye Oyunları’ etkinliğinin finaline Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, Belediye Başkan Yardımcıları Hülya Eraslan ve Mustafa Bozkurt, akademisyenler, itfaiyeciler ve çok sayıda öğrenci katıldı. Etkinliğe katılan 18 takım arasında kıyasıya bir mücadele yaşandı.

Zorlu parkurlarda ve çeşitli görevlerde yarışan takımlar arasında Ardahan Üniversitesi Nihat Deli Balta Göle Meslek Yüksekokulu’ndan Ekip 75 birinci olarak şampiyonluk kupasını kazandı.

REKLAM ALANI
timbir - birlik haber ajansi